Relak Sebenar | Siapa Paling Power?

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang.

GOOGLE : Aku ada semuanya.

MOZILA : Tanpa aku, korang tidak boleh diakses.

IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!

MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!

IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!

INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?

FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!

YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!

INTERNET : zzz… gua tau gua paling hebat.

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power!

Moral: Walaupun bil TNB naik diam-diam, jangan tak bayar nanti tak boleh layan

Sumber

2 ulasan:

kak ina kl berkata...

setuju 100% tak ada elektrik tak leh layan internet..betullah tu

ris-famili.blogspot.com berkata...

Memang benar. Bangga gak sbb blog ini sudi dikunjungi oleh blogger otai ' Kakinakl'. Tq.

Related Posts with Thumbnails