Bloggers & Social Media Award | Senarai Pemenang

'Bloggers & Social Media Award 2012' yang baru diadakan telah menyenaraikan pemenang-pemenang berdasarkan pengundian oleh pembaca blog. Senarai ini merupakan senarai yang ada di website rasmi award tersebut di sini (klik) dan tujuan dimasukkan dlm blog ini adalah utk berkongsi info dengan pembaca RIS-IT. Manalah tahu, masih ada yang belum mengetahui pemenangnya atau langsung tak tahu kewujudan award seperti ini.
Ada beberapa blog yang RIS-IT ikuti berjaya menjadi pemenang dalam beberapa kategori tapi ada jugak yang tak menang (sekadar masuk list akhir). Antara favorite RIS-IT ialah Denaihati, Ariffshah, ILuvIslam, OhBulan, BeautifulNara dan Amanz (yg ada dlm senarai anugerah). Dan tak sangka, kategori 'Worst Blog' pun ada. Hahaha..... Tak tahu la sama ada pemenang tu berbangga atau malu-malu kucing (tapi bila RIS-IT baca, OK je).

Antara pemenangnya (klik pada nama pemenang utk buka blog tersebut):-

Best of the Best Blog of The Year : Denaihati

Upcoming Blogger : Ariffshah

Educational Blog : Iluvislam

Funniest Blog : Fukkenlol

Gadget Blog : Allaboutphone

Travel Blog : Placesandfoods

Entertainment Blog : Ohbulan

Gossip Blog : Rotikaya

Music Blog : Yunainspired

Celebrity Blog : Honeykoyuki

Auto Blog : Paultan

F&B Blog : Koleksi101resepi

Lifestyle Blog : Eqbalzack

Health & Well Being Blog : Ninieahmad

Sport Blog : World-superbikes

CSR Blog : Kucing

Business Blog : Shahabudeenjalil

Photograhy Blog : Danielzaidi

Video Blog : Inianwarhadi

Shopping Blog : Kznabihah

Vocal Blog : Hazrey

Innovative Blog : Limkokwing

Political Blog : Chedet

Worst Blog : Bicaramakdara

Social Media Champion : Octave

Social Media Award - Public Agency : Pemandu

Social Media Award - Business : Myorange

Social Media Award - Campaign (Malaysia) : Myselangorstory

Social Media Award -Campaign (International) : Octtwtfest

Social Media Icon (International) : Apesal

Social Media Icon (Malaysia) : Aznilnawawihm

Senarai di atas adalah senarai pemenang aje. Kalau nak tengok senarai finalis lain (kira macam naib johan dan tempat ketiga) bolehlah terus ke website award tersebut di 'Bloggers & Social Media Award'

2 ulasan:

kak ina kl berkata...

tahniah pada yang menang

ris-famili.blogspot.com berkata...

Tahun depan, kak ina pulak.
Dah ada tanda2 boleh dicalonkan.

Related Posts with Thumbnails