Email Bunga

Nak hantar bunga secara terus kepada seseorang yang baru dikenali? Tapi malu.
Mudah je.. Hantar bunga palsu online. Jimat kos dan pastinya orang tersebut menerimanya.
Tapi perlu tahu alamat email orang tersebut dan bagaimana caranya.


Caranya macam ni,

Dapatkan email orang tersebut. Tak kisahlah secara rahsia atau minta sendiri kepada orang tersebut. Kalau dah dapat, satu kaki dah berjaya.

Kaki kedua pula caranya dengan membuka laman web 'flower2mail' di URL http://www.flowers2mail.com/.
Kemudian pilih pasu, bunga dan daun yang diingini. Contoh yang saya dah buat seperti di sebelah.

Cantik Tak.

Lepas tu masukkan makumat yang diperlukan seperti alamat email, ucapan dari anda, nama anda dan seterusnya 'send'

Cuba... Jangan Tak Cuba

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails