Google PageRank | Popularkah blog anda.

Banyak blog menulis tentang PageRank, jadi aku pun tak melepaskan peluang untuk menulis tentangnya walaupun dah masuk kategori 'cerita lama dah'. PageRank ni boleh dikatakan pengukur kepopularan blog berdasarkan bilangan pengunjung.
Blog RIS-IT pun mencuba untuk melihat kepopularan blog ini dan hasilnya dapat "1/10" di mana 0 terendah manakala 10 tertinggi. Kira ok gak la blog RIS-IT ni, nasib baik tak 0/10 sebab ada gak blog yang dapat 0/10 ni. Blog yang tersenarai dalam 10 terpopular di Malaysia pun sekadar dapat 4/10.

Page Rank Check

PageRank RIS-IT
Jika nak semak kepopular blog anda sila ikuti masukkan alamat blog anda dalam ruangan yang disediakan di sini dan tekan 'check PR'.


Check Page Rank of your Web site pages instantly:






This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service


Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails